Hejsa og velkommen til

Teddybjørnen åbner forretning i 2020. Sortimentet baseres på kvalitetsprodukter, hvor teddybjørnen vil være omdrejningspunktet for størstedelen af de tilbudte produkter.

Hos Teddybjørnen vil du finde et udvalg af bamser der er fremstillet i nummerede, begrænsede, antal, og alle vil bære kendte varemærker som Steiff (knopf im ohr), Charlie Bear, Gund, Me to You og flere andre gode kendte mærker – samt enkelte produkter der vil være unikke, da de bliver håndfremstillet af kendte bamseartister, og ikke vil kunne findes mage til andre steder. Enkelte produkter vil kun kunne købes ved forudbestilling, da de bliver fremstillet efter kundens egne ønsker, som f.eks. broderede tekster, fødselsdata for nyfødte og lignende ønsker.

Som et tilbud til vore kunder satser vi på at lave bamseauktioner, hvor du vil kunne sætte dine gamle velholdte bjørne under hammeren Disse auktioner vil alle blive annonceret som events i nyhedsbreve samt via Teddybjørnens side på Facebook og Instagram.

Gaveartikler vil primært udvælges med bjørne og naturen som omdrejningspunkt. Du vil selv kunne sammensætte gavekurve, eller købe Teddybjørnens sammensatte tilbud, f.eks bamser og babyartikler leveret inde i store flotte balloner.

I tiden op imod jul forhandles julekalendere, juleklip og udklipssamlesæt som f.eks. julehuse, vinterlandskaber etc. For hvert produkt der sælges, gives et beløb til velgørende organisationer som Dyrenes Beskyttelse, World Animal Protection o.iign. NGO’er for natur og dyr.

Historien 

Teddybjørnen er blevet til ud fra indehaverens kærlighed til teddybjørne, og et mangeårigt ønske om, at starte egen forretning med udvalg af produkter, der ikke er at finde i de etablerede kæder og stormagasiner. Alle produkter udvælges omhyggeligt, og kun de bedste kvaliteter kommer at findes på hylderne. 

Teddybjørnen bliver den hyggeligste bjørne-hule du kan finde, og vi håber at du vil kigge indenfor, men pas på – det skaber afhængighed med alt den hygge, og hvem ved – måske vil en bamse gi’ et varmt kram? 🙂 Velkommen til….

Indehaver med sin første Teddybjørn
En bamse er ikke afhængig af mekanik for at give ham livets sans. Han er elsket - og derfor lever han..
Citat af Pam Brown

Teddybjørne behøver mennesker - mennesker behøver teddybjørne

En bamse er ikke afhængig af mekanikerne for at give ham livets sans. Han er elsket - og derfor lever han.