Køb bamser og gaver

Teddybjørnen åbner forretning i 2020. Denne hjemmeside er – indtil videre – oprettet for at skabe interesse for forretningen. Når den fysiske forretning åbner, vil det også blive muligt at bestille herfra webshoppen.

Teddybjørnen bliver en spændende forretning, der vil tilbyde et stort udvalg af bamser til alle der elsker disse kærlige og varme krammedyr. Udvalget vil holde sig til bamser af kendte mærker, samt bamser der fremstilles på bestilling af kendte bamseartister.

I den fysiske forretning vil du endvidere kunne købe en lang række produkter, der alle relaterer sig til naturen og bjørne.

Teddybjørnen vil også tilbyde gavepakker til alle anledninger. Du kan selv sammensætte og vi pakker flot ind i enten æsker, kurve eller balloner. Ja, du hørte rigtigt – vi vil også kunne levere bamser og/eller andre artikler inde i store flotte balloner – se eksempel nedenfor.

I galleriet nedenfor får du en smagsprøve på Teddybjørnens udvalg af varer. Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og følg med i udviklingen frem imod åbningen af den fysiske forretning.