Charlie Bears

Bjørne fra Charlie Bears er høj kvalitet for samlere og barnlige sjæle...

Charlie Bears producerer teddybjørne og bløde bamser for samlere og barnlige sjæle, designet af Charlie på The Bearhouse i Cornwall, England. Charlie Bears samarbejder også med andre verdenskendte bjørneartister for at kunne tilbyde smukke og unikke bamser til samlere. Alle Charlie Bears bjørne er fremstillede i begrænsede antal, og deres specielle samlinger fås ofte kun i meget begrænsede antal. Håndlavede med kærlighed har hver bjørn deres egne unikke egenskaber, og det er derfor, at Charlie Bears er kendt som “Bjørne med personlighed”.

Grundlagt af Charlotte og William Morris i slutningen af 2005, begyndte Charlie Bears rejsen den 1. februar 2006 med lanceringen af den første samling på kun 12 bjørne. I dag har Charlie Bears skabt over 2500 forskellige designs.

Hos Teddybjørnen finder du et lille udvalg af de fineste bamser fra Charlie Bears, og du får mulighed for at bestille specielle samlerprodukter, dog med forbehold for udsolgte produkter. Charlie Bears er utroligt populære, og de begrænsede antal af bjørne, bliver ofte revet væk. Kig ind hos Teddybjørnen, og få indblik i muligheder for forudbestilling af de populære samlerobjekter.